Weboldal címe
Weboldal alcíme
RÓLUNK
Fejléc alcím szövege

KIK VAGYUNK?

Társaságunk 1998 óta működik, 2014-től fő profilunk a rehabilitációs foglalkoztatásEgri üzemünkben megváltozott munkaképességű dolgozóink nyomdai előkészítést és egyéb papíripari munkákon felül, adatrögzítéssel, informatikai tanácsadással és IT fejlesztő háttértevékenységgel is foglalkoznak. Tari telephelyünkön járműipari tevékenységet indítottunk, ugyancsak MMK dolgozók alkalmazásával. Budapesten és környékén logiszitkai háttértevékenységgel és RFID technológián alapuló költöztetési tevékenységgel is kiszolgáljuk ügyfeleinket. Egri telephelyünkön 2018-ban logisztikai központot fogunk kiépíteni és ezzel egyidejűleg a jól bevált munkáinkat az újonnan nyíló Bélapátfalvai és Ludányhalászi telephelyeinkre helyezzük át, az MMK-s foglalkoztatottaink folyamatos fejlesztése érdekében.MÉRFÖLDKÖVEINK 

1998-ban alakultunk, mint nyílt munkaerő-piaci, gazdasági tevékenységet végző munkaadó.

2014-ben a TÁMOP rendszernek köszönhetően elkezdődött a megváltozott munkaképességű foglalkoztatás 22 fővel

2015-ben az elkezdődött a rehabilitációs foglalkoztatás 68 fővel

2016-ban a megye legjobb megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató cége

2017-ben az egri telephely mellé további három telephelyet nyitottunk (Tar, Ludányhalászi, Bélapátfalva) és a megváltozott munkaképességű dolgozók létszáma 127 főre emelkedett

2018-ban 238 főre emelkedett az MMK-s dolgozói létszám

2019-ben további helyeken bővültünk és a megváltozott munkaképességű dolgozói létszámunk több mint 480-ra nőtt


CÉLJAINK

Segélyezés helyett ÉRTÉKTEREMTÉS

Jelenleg több mint 480 fő megváltozott munkaképességű munkavállalót alkalmazunk, rövid távú célunk, hogy ezt a létszámot növeljük. Megrendelés-állományunk és szakmai háttércsapatunk lehetővé teszi, hogy középtávon akár 800 fős létszámú állományt foglalkoztassunk. Hosszú távú célunk a gazdaság vérkeringésébe integrálni 250 ezer MMK munkavállalót, mégpedig oly módon, hogy ez a tranzitált állomány már mindenfajta állami támogatás nélkül végezze értékteremtő munkáját.


FILOZÓFIÁNK 

Meggyőződéssel valljuk, hogy minden ember értékes. Nem csupán ember-mivolta okán, de azért is, mert mindenkiben megvan az értékteremtő képesség. A testi-szellemi fogyatékkal élőkben is. Ők nem a társadalom szánalmára és kegyelem-kenyerére éhesek, s nem is azt érdemlik. Túlnyomó többségük – idővel – akár 100%-os teljesítményre is képes, ha megtaláljuk számukra a megfelelő munkaterületet és feladatkört. Ezt tekintjük társaságunk elsődleges küldetésének.

 Hisszük, hogy a munkavégzés már önmagában is felér egy terápiával. Egy tökéletesen egészséges ember boldogságát is elsősorban a végzett tevékenységeiből fakadó öröm táplálja. A megváltozott munkaképességűeknél ez hatványozottan igaz. A mögöttünk hagyott esztendők tapasztalatai szerint ezeknek az embereknek a jelentős része elhitte magáról, hogy már semmilyen módon nem lehet a világ hasznára, vagy ha igen, csupán lehangolóan rossz hatékonyság mellett. Kifejezetten lényegesnek tartjuk, hogy elosztassuk ezt a sajnálatosan mélyen gyökerező tévhitet, elsősorban az érintettekben, másodsorban a tranzitfoglalkoztatás célállomásainak tekintett piaci szereplőkben, harmadrészt a széles társadalomban.

Kevés katartikusabb pillanat létezik, mint amikor egy céltalan, tévelygő lélek rátalál a saját útjára, hogy onnantól tartalmas, komplex és hasznos életet éljen. Egy fogyatékkal élő esetén még felemelőbb mindez, s őszintén hálásak vagyunk a sorsnak, hogy tevékenységünkből fakadóan megélhetjük ezeket a semmihez sem fogható pillanatokat, ha úgy tetszik, részesei lehetünk egy-egy valódi újjászületésnek. Ha van valami, amiért érdemes dolgozni, úgy ezek az élmények feltétlenül ilyenek.